Konferencier på LTG-40


LTG-40
Lean Tribe Gathering 40

I veckan ficka jag den stora förmånen att bli anlitad som konferencier på Lean Tribe Gathering. Denna konferens handlar inte bara om Lean, utan också om Agile och Scrum. 

Många av talen handlar om vilka utmaningar man kan möta i sin vardag som Agile Coach och ledare, och vilka lärdomar som gjorts. Fantastiskt att vi kan dela detta och dessutom både stötta och utmana varandra.

Det är härligt att få vara med och lyfta en konferens. Att skapa allra bästa förutsättningar för talarna, så de känner sig trygga och kan leverera sit budskap. Men också att få vara med och guida publiken, och hjälpa dem att plocka fram sin nyfikenhet.

Behöver du också en konferencier?

Om du ska anordna en konferens eller en kick-off, och behöver en konferencier för att lyfta eventet ytterligare ett snäpp, då kan du Kontakta Mig!

[contact-form to=’magnus@ideate.se’ subject=’Konferencier – IDEATE.SE’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *