Premiär för föreläsning om motivation


Magnus talar på CoachCompanion om mål och motivation.
Magnus talar på CoachCompanion om mål och motivation.

Idag var det äntligen dags för premiären av min föreläsning “Konsten att njuta av resan”
I den vill jag dela några tankar som har som har varit väldigt värdefulla för mig på min resa. Saker jag själv skulle vilja hört för flera år sedan, och som jag själv behöver höra om och om igen.

Ny motivation

Det här är en perfekt inspirationsföreläsning för vilket företag och vilken kick-off som helst. Jag vill lämna åhörarna glada och peppade på att fortsätta framåt! Den handlar om mål och motivation.

När vi drömmer om något och strävar mot vårt mål, så händer det ibland att vi tappar modet eller orken ta oss vidare på resan. Ibland jämför vi oss med andra som redan har lyckats, och det är lätt att känna sig misslyckad och tappa sugen.

För mig har det gjort stor skillnad att lära mig byta perspektiv. Att ta ett steg åt sidan och betrakta sig själv och sin situation utifrån. Och att byta de ramar du har när du blickar både bakåt och framåt.

När jag byter perspektiv så är kan det vara nästan magiskt. På bråkdelen av sekund går jag från att vara låst, nedstämd och rädd till att bli glad, lekfull och full av energi! Det är precis den kraft jag själv behöver för att fortsätta mot mina mål.

Och bäst av allt…då kan jag också njuta av resan.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *